Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pichons (1435679) - Rheon Athletic (989982) » 670539646: T65/J12/VI

Liga 670539646 Información oficial sobre el partido 670539646 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / VI.271 (14589)

C.D Internacional Alineación oficial del equipo 'C.D Internacional' en el partido 0 - 2 Rheon Athletic Alineación oficial del equipo 'Rheon Athletic' en el partido
0 - 1 Xavier Sergoyne (9')
0 - 2 Damir Jurak (33')
C.D Internacional Alineación oficial del equipo 'C.D Internacional' en el partido 0 - 2 Rheon Athletic Alineación oficial del equipo 'Rheon Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D Internacional Alineación oficial del equipo 'C.D Internacional' en el partido 1 - 0 Rheon Athletic Alineación oficial del equipo 'Rheon Athletic' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D Internacional

Rheon Athletic

Goles Goles

  • 143 Minuto 9 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Athletic eren letals, i Xavier Sergoyne va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Athletic eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 33, Damir Jurak va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Athletic va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Efrèn Gomila, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 236 Minuto 54 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Marcos Labrue Oneray no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Xavier Sergoyne estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 286 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Athletic, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Diego Ibros va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Athletic va anar a parar a la dreta de l'atac on en Damir Jurak, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 240 Minuto 90 (Ocasión de contra de falta): Athletic va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Jani Söderström va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Damir Jurak de Athletic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.