Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mesoneros C.F (1454980) - morgade city (1332975) » 670536168: T65/J10/VI

Liga 670536168 Información oficial sobre el partido 670536168 en Hattrick

20.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / VI.209 (14527)

Mesoneros C.F Alineación oficial del equipo 'Mesoneros C.F' en el partido 2 - 2 morgade city Alineación oficial del equipo 'morgade city' en el partido
郭 (Guo) 康荣 (Kangrong) (4') 1 - 0
1 - 1 Daniele Delfanti (25')
1 - 2 Arnaldo Cañiza (32')
Alejandro Pelegrín (39') 2 - 2
Mesoneros C.F Alineación oficial del equipo 'Mesoneros C.F' en el partido 2 - 2 morgade city Alineación oficial del equipo 'morgade city' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mesoneros C.F Alineación oficial del equipo 'Mesoneros C.F' en el partido 0 - 2 morgade city Alineación oficial del equipo 'morgade city' en el partido
Tiene suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mesoneros C.F

Goles Goles

  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): 郭 (Guo) 康荣 (Kangrong) va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a Mesoneros.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Mesoneros sabia com jugar al contraatac, i al minut 39, Alejandro Pelegrín va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Kha Bồng va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Mesoneros van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en 郭 (Guo) 康荣 (Kangrong) va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Gjoko Kuzevski va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Mesoneros que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

morgade city

Goles Goles

  • 135 Minuto 25 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Daniele Delfanti va marcar el 1 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 32, quan Arnaldo Cañiza va posar els visitants morg per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 3 (Ocasión de penalti): Al minut 3 de partit, Arnaldo Cañiza de morg va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 270 Minuto 29 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Arnaldo Cañiza al minut 29 semblava entrar, però Mauro Rebolledo va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Alejandro Pelegrín haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a morg al minut 33.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Francisco Burgos al minut 38, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, un refús desafortunat de Mauro Rebolledo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Daniele Delfanti no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de morg a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Francisco Burgos va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Raúl Surgeres va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Mauro Rebolledo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Paul Léon va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Arnaldo Cañiza de morg va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.