Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Espinavessa (1335838) - El castillo HO (773833) » 670533754: T65/J8/VI

Liga 670533754 Información oficial sobre el partido 670533754 en Hattrick

06.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / VI.166 (14484)

Espinavessa Alineación oficial del equipo 'Espinavessa' en el partido 1 - 1 PeLuCoNeS fC Alineación oficial del equipo 'PeLuCoNeS fC' en el partido
Berent Rotheerde (3') 1 - 0
1 - 1 Hyung-Min Choi (16')
Espinavessa Alineación oficial del equipo 'Espinavessa' en el partido 1 - 1 PeLuCoNeS fC Alineación oficial del equipo 'PeLuCoNeS fC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Espinavessa Alineación oficial del equipo 'Espinavessa' en el partido 1 - 1 PeLuCoNeS fC Alineación oficial del equipo 'PeLuCoNeS fC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,5 % 38,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Espinavessa

Goles Goles

  • 137 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 3 en Vasil Penchev va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Berent Rotheerde podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Espinavessa per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Tamás Csubuk va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): En Michaël Dupuch, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 225 Minuto 69 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Tuomas Kaurahalme es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Espinavessa va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Berent Rotheerde en un 1 contra 1 amb el porter Gabriel Partridge, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 76 (Ocasión de falta): Al minut 76, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

PeLuCoNeS fC

Goles Goles

  • 161 Minuto 16 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Hyung-Min Choi que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 4 (Ocasión de falta): En Tuomas Näsänen, al minut 4 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 261 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Hyung-Min Choi quasi aconsegueix empatar per PeLuCoNeS al minut 6, però Pierpaolo Pozzoli va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Hyung-Min Choi que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alexandru Duinea ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.