Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Rosa Azul (988506) - Upi F.C. (49282) » 670530928: T65/J2/VI

Liga 670530928 Información oficial sobre el partido 670530928 en Hattrick

23.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 2 / VI.116 (14434)

F.C. Rosa Azul Alineación oficial del equipo 'F.C. Rosa Azul' en el partido 2 - 1 Upi F.C. Alineación oficial del equipo 'Upi F.C.' en el partido
0 - 1 Saro Lerici (33')
Mhammad Raddadi (34') 1 - 1
Mauro Rivas Barón (59') 2 - 1
F.C. Rosa Azul Alineación oficial del equipo 'F.C. Rosa Azul' en el partido 2 - 1 Upi F.C. Alineación oficial del equipo 'Upi F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C. Rosa Azul Alineación oficial del equipo 'F.C. Rosa Azul' en el partido 2 - 3 Upi F.C. Alineación oficial del equipo 'Upi F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,4 % 42,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Rosa Azul

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Mhammad Raddadi s'emportà una gran ovació del públic local al minut 34, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 59 (Gol por la derecha): Passats 59 minuts, Mauro Rivas Barón, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Rosazul es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20, Ángel Manuel Vences arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ángel Manuel Vences va fer una magnífica centrada, però la rematada de Lluís Baylach va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Mauro Rivas Barón va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mhammad Raddadi de Rosazul va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Upi F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): F.C. va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 33. Saro Lerici va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 9 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a F.C. al minut 9, però el xut de Marcelo Infante va topar amb la tanca defensiva.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Marcelo Infante va marcar al minut 36 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Guillermo Moya Prieto ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 260 Minuto 61 (Ocasión de falta): En Marcelo Infante, al minut 61 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 262 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Arjan Bongaerts va fer una jugada per la banda esquerra, però Mihai Andreaş va aturar el seu xut.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Luis Eduardo Jaén va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de F.C. que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Ernest Llombart per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 89, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Al minut 37, Severino Bou de F.C. va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.