Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gorrillas UD (1456273) - Marchense di Aqui C.F. (122868) » 670530667: T65/J7/VI

Liga 670530667 Información oficial sobre el partido 670530667 en Hattrick

27.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / VI.111 (14429)

kApps TeaM Alineación oficial del equipo 'kApps TeaM' en el partido 5 - 1 Marchense di Aqui C.F. Alineación oficial del equipo 'Marchense di Aqui C.F.' en el partido
Paul Fonteneau (6') 1 - 0
Robbie McLaughlin (31') 2 - 0
2 - 1 Eugeniusz Gromnicki (43')
Pedro Herada (44') 3 - 1
Robbie McLaughlin (44') 4 - 1
José María Andreu (91') 5 - 1
kApps TeaM Alineación oficial del equipo 'kApps TeaM' en el partido 5 - 1 Marchense di Aqui C.F. Alineación oficial del equipo 'Marchense di Aqui C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
kApps TeaM Alineación oficial del equipo 'kApps TeaM' en el partido 1 - 1 Marchense di Aqui C.F. Alineación oficial del equipo 'Marchense di Aqui C.F.' en el partido
Tiene mucha potra 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,3 % 36,9 % 29,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kApps TeaM

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 els aficionats van embogir quan en Paul Fonteneau va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de kApps TeaM.
  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): Robbie McLaughlin va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, kApps TeaM, al minut 31. El marcador va canviar a 2 - 0.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pedro Herada va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): En Robbie McLaughlin va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 4 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 142 Minuto 91 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 91 minuts quan José María Andreu va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 5 - 1 per a kApps TeaM.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): kApps TeaM van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 64, però el xut de Robbie McLaughlin des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del kApps TeaM sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en 高 (Gao) 聪贤 (Congxian), perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 78 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marco Bisazza.

Marchense di Aqui C.F.

Goles Goles

  • 153 Minuto 43 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Eugeniusz Gromnicki va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Marchense va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 43.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 5 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Joshua Pisas, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Eugeniusz Gromnicki quasi aconsegueix empatar per Marchense al minut 30, però Diego Santillán va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 251 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Eugeniusz Gromnicki va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Diego Santillán no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 80, quan un error defensiu va deixar Joshua Pisas completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Joshua Pisas va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Diego Santillán.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bepi Lozei de Marchense va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.