Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ALPARO FC (801131) - Danok FC (120623) » 670530623: T65/J10/VI

Liga 670530623 Información oficial sobre el partido 670530623 en Hattrick

20.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / VI.110 (14428)

Marciana Jons Alineación oficial del equipo 'Marciana Jons' en el partido 2 - 1 Danok FC Alineación oficial del equipo 'Danok FC' en el partido
0 - 1 Jacob Joseph (8')
Matúš Zbuško (10') 1 - 1
Nicomedes Cancelo (74') 2 - 1
Marciana Jons Alineación oficial del equipo 'Marciana Jons' en el partido 2 - 1 Danok FC Alineación oficial del equipo 'Danok FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Marciana Jons Alineación oficial del equipo 'Marciana Jons' en el partido 3 - 1 Danok FC Alineación oficial del equipo 'Danok FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marciana Jons

Goles Goles

  • 112 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Marciana s'esgargamellaven dempeus per esperonar Matúš Zbuško que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 10 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Marciana contenien la respiració mentre en Nicomedes Cancelo s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Gregorio Serrano va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Nicomedes Cancelo va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Massimo Campatelli va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Marciana per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 29, quan Iulian Mislea va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 208 Minuto 67 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Matúš Zbuško de Marciana va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Gregorio Serrano que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Afonso Castro Carvalho es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Danok FC

Goles Goles

  • 170 Minuto 8 (Gol de falta): Danok va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Jacob Joseph.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Danok va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 17, quan Maksim Dovgiy va quedar-se sol davant el porter José Brualla, però aquest va poder aturar el xut.
  • 270 Minuto 49 (Ocasión de falta): El Danok va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 49 amb un llançament de falta perillós. En Jacob Joseph però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Claudemiro de Morais de Danok va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rolf-Erik Jansson de Danok amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.