Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tarragons FC (989343) - Almogàvers F.C. (1422093) » 670530091: T65/J3/VI

Liga 670530091 Información oficial sobre el partido 670530091 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / VI.101 (14419)

Tarragons FC Alineación oficial del equipo 'Tarragons FC' en el partido 0 - 2 Almogàvers F.C. Alineación oficial del equipo 'Almogàvers F.C.' en el partido
0 - 1 Arturo Azcarate (29')
0 - 2 Hugo Aponte (63')
Tarragons FC Alineación oficial del equipo 'Tarragons FC' en el partido 0 - 2 Almogàvers F.C. Alineación oficial del equipo 'Almogàvers F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Tarragons FC Alineación oficial del equipo 'Tarragons FC' en el partido 2 - 3 Almogàvers F.C. Alineación oficial del equipo 'Almogàvers F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,8 % 46,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tarragons FC

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Tarragons enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Mauro Barrio va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Almogàvers. La jugada d'estratègia del Tarragons per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Victor Vache va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Tarragons va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Victor Vache va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Giorgio Verola va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al 70, Miquel Tuixans hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Giorgio Verola. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Almogàvers F.C.

Goles Goles

  • 137 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Angel Denchev la va convertir en gol amb un remat de cap en Arturo Azcarate tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 29 el marcador es va actualitzar: 0 - 1.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 63 de partit va donar a Almogàvers l'avantatge per 0 - 2. Hugo Aponte en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Es duien 11 minuts de partit jugats quan Ignacio Mañeru va estar a punt de posar per davant a Almogàvers amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Krzysztof Grzegorowski va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ignasi Fortiana. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Laurenţiu Ghiţescu quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Krzysztof Grzegorowski, però la pilota va topar amb el travesser.