Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cadista (433841) - Rangers CF (797513) » 670529470: T65/J2/VI

Liga 670529470 Información oficial sobre el partido 670529470 en Hattrick

23.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 2 / VI.90 (14408)

cadista Alineación oficial del equipo 'cadista' en el partido 1 - 2 Rangers CF Alineación oficial del equipo 'Rangers CF' en el partido
Neelko van Est (9') 1 - 0
1 - 1 Norino Maestre Felices (13')
1 - 2 Miguel Cegastia (89')
cadista Alineación oficial del equipo 'cadista' en el partido 1 - 2 Rangers CF Alineación oficial del equipo 'Rangers CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cadista Alineación oficial del equipo 'cadista' en el partido 1 - 2 Rangers CF Alineación oficial del equipo 'Rangers CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,5 % 38,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cadista

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): cadista prenia la batuta de l'encontre al minut 9, quan en Neelko van Est va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): cadista per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 42, quan Olimpiu Tehei va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Wim Cogghe va estar a punt d'avançar els locals al minut 82 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Al minut 87, Nikolay Khlapov arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 210 Minuto 89 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Wim Cogghe quasi empata el partit per a cadista, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

Rangers CF

Goles Goles

  • 141 Minuto 13 (Gol de contra por el centro): El Rangers era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Norino Maestre Felices va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Norino Maestre Felices arribés a peus de Miguel Cegastia, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Rangers el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 40 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 40, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Abdessattar Yassini ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Herminio Fompedriña, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 83 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Al minut 38 en Hene Strasser va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Payá de Rangers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.