Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SB Futbol taldea (777300) - Thick as a Brick CF (795280) » 670527838: T65/J14/VI

Liga 670527838 Información oficial sobre el partido 670527838 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / VI.60 (14378)

SB Futbol taldea Alineación oficial del equipo 'SB Futbol taldea' en el partido 1 - 1 Villamor Strikes Back Alineación oficial del equipo 'Villamor Strikes Back' en el partido
Mattias Jeppsson (17') 1 - 0
1 - 1 Ludwig Dantz (29')
SB Futbol taldea Alineación oficial del equipo 'SB Futbol taldea' en el partido 1 - 1 Villamor Strikes Back Alineación oficial del equipo 'Villamor Strikes Back' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SB Futbol taldea Alineación oficial del equipo 'SB Futbol taldea' en el partido 2 - 0 Villamor Strikes Back Alineación oficial del equipo 'Villamor Strikes Back' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SB Futbol taldea

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Mattias Jeppsson va donar a Futbol un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Mattias Jeppsson gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alberto Nardella va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Dennis Magnusson va estar a punt d'avançar els locals al minut 43 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Raúl Revilla va estar a punt d'acabar en gol al minut 60, però el porter visitant Alberto Nardella va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Revilla de Futbol es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Santiago Trastemírez de Futbol va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Villamor Strikes Back

Goles Goles

  • 140 Minuto 29 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Villamor el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ludwig Dantz va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Villamor va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ludwig Dantz va sortir per sobre el travesser.
  • 237 Minuto 50 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ludwig Dantz va fer una magnífica centrada, però la rematada de Jorge Ortiz va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Villamor sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Manuel Alfredo 'Killer del área' Alves, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 61 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.