Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alternativos U.C. (124070) - U.E. Ciutadella (1431425) » 670527068: T65/J3/VI

Liga 670527068 Información oficial sobre el partido 670527068 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / VI.47 (14365)

Alternativos U.C. Alineación oficial del equipo 'Alternativos U.C.' en el partido 2 - 3 U.E. Ciutadella Alineación oficial del equipo 'U.E. Ciutadella' en el partido
Laurent Roberge (33') 1 - 0
Veli Heiskanen (40') 2 - 0
2 - 1 Ernesto Castroman (65')
2 - 2 Ernesto Castroman (77')
2 - 3 Ernesto Castroman (80')
Alternativos U.C. Alineación oficial del equipo 'Alternativos U.C.' en el partido 2 - 3 U.E. Ciutadella Alineación oficial del equipo 'U.E. Ciutadella' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alternativos U.C. Alineación oficial del equipo 'Alternativos U.C.' en el partido 0 - 1 U.E. Ciutadella Alineación oficial del equipo 'U.E. Ciutadella' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alternativos U.C.

Goles Goles

  • 140 Minuto 33 (Gol de contra de falta): El porter de Alternativos va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Laurent Roberge va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 40 minuts quan Veli Heiskanen va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 0 per a Alternativos.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 42 (Ocasión de contra de falta): Alternativos va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Laurent Roberge va anar a parar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Alternativos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Hein Görg, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 55 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hein Görg de Alternativos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

U.E. Ciutadella

Goles Goles

  • 153 Minuto 65 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, UEC seguien lluitant fins al final. Al minut 65, fruit d'aquests esforços, Ernesto Castroman va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Ezequiel Señorans va anar directament als peus de Ernesto Castroman que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 2.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ernesto Castroman, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Yenthe Borremans, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 26 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ezequiel Señorans va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Moses Billes va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Walther Marker va fer una jugada per la banda esquerra, però Thomas Hughes va aturar el seu xut.
  • 254 Minuto 49 (Ocasión de penalti): Al minut 49, UEC va tenir l'oportunitat de reduir diferències amb un penal, però Yenthe Borremans no va tenir la sang freda necessària i va xutar desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jean-Denis Petithomme de UEC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.