Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PEÑA EL TRAGO C.F. (1435998) - Deportivo Patricio C.F. (991599) » 670525551: T65/J2/VI

Liga 670525551 Información oficial sobre el partido 670525551 en Hattrick

23.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 2 / VI.20 (14338)

PEÑA EL TRAGO C.F. Alineación oficial del equipo 'PEÑA EL TRAGO C.F.' en el partido 1 - 2 Deportivo Patricio C.F. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Patricio C.F.' en el partido
0 - 1 Nikolay Matov (41')
Diego Lora (48') 1 - 1
1 - 2 Víctor Orozco León (65')
PEÑA EL TRAGO C.F. Alineación oficial del equipo 'PEÑA EL TRAGO C.F.' en el partido 1 - 2 Deportivo Patricio C.F. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Patricio C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
PEÑA EL TRAGO C.F. Alineación oficial del equipo 'PEÑA EL TRAGO C.F.' en el partido 2 - 2 Deportivo Patricio C.F. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Patricio C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,2 % 25,0 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PEÑA EL TRAGO C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 48 (Gol por la izquierda): TRAGO equilibrava la balança al minut 48. En Diego Lora, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Manuel Zarzalejos va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Camil Fortuny va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Federico Del Nobile va estar a punt d'avançar els locals al minut 40 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El TRAGO va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Ángel Andrés Radigales la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 205 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Federico Del Nobile de TRAGO va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Manuel Zarzalejos al minut 44 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): TRAGO va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan 包 (Bao) 康龙 (Kanglong) va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Camil Fortuny.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oinatz Aizpiri de TRAGO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Deportivo Patricio C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Nikolay Matov que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Deportivo.
  • 171 Minuto 65 (Gol por el centro): Deportivo agafava avantatge al minut 65 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Víctor Orozco León amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Lương Quỳnh va poder marcar per a Deportivo en un servei de cantonada picat per en Víctor Orozco León quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Miljenko Forca es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44 del partit, Miljenko Forca de l'equip Deportivo, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.