Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

girafantes F.C (799845) - Maldita (434195) » 670524817: T65/J1/VI

Liga 670524817 Información oficial sobre el partido 670524817 en Hattrick

16.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / VI.7 (14325)

girafantes F.C Alineación oficial del equipo 'girafantes F.C' en el partido 1 - 2 Maldita Alineación oficial del equipo 'Maldita' en el partido
0 - 1 Cornel Omer (16')
0 - 2 Teofil Putz (41')
Giuseppe Brumana (62') 1 - 2
girafantes F.C Alineación oficial del equipo 'girafantes F.C' en el partido 1 - 2 Maldita Alineación oficial del equipo 'Maldita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
girafantes F.C Alineación oficial del equipo 'girafantes F.C' en el partido 0 - 2 Maldita Alineación oficial del equipo 'Maldita' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

girafantes F.C

Goles Goles

  • 105 Minuto 62 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 62, Costi Berindean va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Giuseppe Brumana, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 17 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Apoloniusz Wilczyk va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): En Abdolrahman Ommati va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): girafantes van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 44, però el xut de Philipp Holsteuer des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): El girafantes va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 73, però en Giuseppe Brumana va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 240 Minuto 78 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el girafantes sortien al contraatac. La falta llançada per Vito Valet va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo Quevedo de girafantes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Maldita

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Maldita va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 16. Cornel Omer va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Teofil Putz va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 11 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Maldita al minut 11, però el xut de Marco Velasco Manrique va topar amb la tanca defensiva.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Yash Maselesele. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 280 Minuto 34 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 34 per Marco Velasco Manrique va anar a parar a la creueta.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 de partit, Cédric Pétry va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Mauro Medina Esquivel quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Roberto Di Tora, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Marco Velasco Manrique després de 50 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Roberto Di Tora va poder desviar-lo a córner.
  • 207 Minuto 72 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Ziyad Alaoui va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mauro Medina Esquivel va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.