Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Conxo Globe Trotters (772930) - Paredes CF (773279) » 670524614: T65/J6/VI

Liga 670524614 Información oficial sobre el partido 670524614 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / VI.3 (14321)

Conxo Globe Trotters Alineación oficial del equipo 'Conxo Globe Trotters' en el partido 2 - 0 Paredes CF Alineación oficial del equipo 'Paredes CF' en el partido
Nikola Dulović (33') 1 - 0
Yonathan van der Grinten (39') 2 - 0
Conxo Globe Trotters Alineación oficial del equipo 'Conxo Globe Trotters' en el partido 2 - 0 Paredes CF Alineación oficial del equipo 'Paredes CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Conxo Globe Trotters Alineación oficial del equipo 'Conxo Globe Trotters' en el partido 2 - 0 Paredes CF Alineación oficial del equipo 'Paredes CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Conxo Globe Trotters

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Nikola Dulović va donar a Trotters un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, Trotters va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Yonathan van der Grinten, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Trotters va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Yonathan van der Grinten en un 1 contra 1 amb el porter Áron Garai, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 237 Minuto 50 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Théodore Verjans no va ser aprofitada per en Clyde Losco que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 62 quan Matthias Junkereit de Trotters gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Passaven 75 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Lambri Mihaylov va rematar alt.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Josh van der Grift de Trotters va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Josh van der Grift de Trotters va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Polak.

Paredes CF

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 28, un contraatac del Paredes no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Fabian Lube perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 253 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Thomas Glocknitzer quasi redueix la diferència al marcador al minut 68, però una gran estirada d'en Adulfo Barbacana va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.