Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CAU Boadilla (491893) - Carbal F.C (1456676) » 670524421: T65/J14/V

Liga 670524421 Información oficial sobre el partido 670524421 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / V.255 (5770)

CAU Boadilla Alineación oficial del equipo 'CAU Boadilla' en el partido 0 - 1 Carbal F.C Alineación oficial del equipo 'Carbal F.C' en el partido
0 - 1 Pieter Verholen (28')
CAU Boadilla Alineación oficial del equipo 'CAU Boadilla' en el partido 0 - 1 Carbal F.C Alineación oficial del equipo 'Carbal F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CAU Boadilla Alineación oficial del equipo 'CAU Boadilla' en el partido 3 - 1 Carbal F.C Alineación oficial del equipo 'Carbal F.C' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,1 % 0,6 % 10,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CAU Boadilla

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Boadilla van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Vicenç Moretones, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Vicenç Moretones va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Després de 30 minuts, Vicenç Moretones va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Thys van Beem de Boadilla va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 35, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El Boadilla va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Thys van Beem la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 64 minuts, en Vicenç Moretones no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Vicenç Moretones va estar a punt de marcar al minut 65 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 el Boadilla va posar setge sobre la defensa central visitant però en Santiago Armentano no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Jon Arrizubirieta hauria d'haver estat gol al minut 69 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Jon Nymark de Boadilla va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Carbal F.C

Goles Goles

  • 174 Minuto 28 (Gol de penalti): Carbal va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Pieter Verholen va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): En Lucio Donoso va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Carbal sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Bilgehan Savacı, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 63 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.