Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Román C.F. (1601821) - CuatroK (796599) » 670524249: T65/J13/V

Liga 670524249 Información oficial sobre el partido 670524249 en Hattrick

10.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 13 / V.252 (5767)

San Román C.F. Alineación oficial del equipo 'San Román C.F.' en el partido 1 - 0 CuatroK Alineación oficial del equipo 'CuatroK' en el partido
Robert Lewandowski (61') 1 - 0
San Román C.F. Alineación oficial del equipo 'San Román C.F.' en el partido 1 - 0 CuatroK Alineación oficial del equipo 'CuatroK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
San Román C.F. Alineación oficial del equipo 'San Román C.F.' en el partido 1 - 2 CuatroK Alineación oficial del equipo 'CuatroK' en el partido
Tiene un resultado normal 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,4 % 0,8 % 87,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Román C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 61 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 61 gràcies a la jugada de Robert Lewandowski, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 15 per blocar una centrada d'en Marco van Basten va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Román.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Román per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 39, quan Arent Pettersson va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 208 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Luca Rodríguez va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 77. En Robert Lewandowski va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

CuatroK

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): El CuatroK va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 16, però en Ramon Fontàs va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ramon Fontàs ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Edgar Plain va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 33, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mahir Hadžić va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del CuatroK que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ramon Fontàs, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, un refús desafortunat de Mahir Hadžić, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Eulogio Mons no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Adrián Cabezón quasi aconsegueix empatar per CuatroK al minut 74, però Mahir Hadžić va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Guillermo Escalada va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 86 (Ocasión por el centro): CuatroK va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ramon Fontàs es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.