Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CuatroK (796599) - Spartak de Carallo (440784) » 670524245: T65/J12/V

Liga 670524245 Información oficial sobre el partido 670524245 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / V.252 (5767)

CuatroK Alineación oficial del equipo 'CuatroK' en el partido 1 - 1 Spartak de Carallo Alineación oficial del equipo 'Spartak de Carallo' en el partido
Adrián Cabezón (10') 1 - 0
1 - 1 Matthias Van Gansen (51')
CuatroK Alineación oficial del equipo 'CuatroK' en el partido 1 - 1 Spartak de Carallo Alineación oficial del equipo 'Spartak de Carallo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CuatroK Alineación oficial del equipo 'CuatroK' en el partido 2 - 0 Spartak de Carallo Alineación oficial del equipo 'Spartak de Carallo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CuatroK

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Adrián Cabezón de CuatroK aconseguir un gol al minut 10 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): CuatroK va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Adrián Cabezón va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Ramon Fontàs una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 24, però una magnífica aturada de Damazy Krzywousty va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Vlad Câmpean, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Ramon Fontàs gairebé va marcar per a CuatroK des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Avel·lí Soteras va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de CuatroK se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de CuatroK a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Izarbe Ibirriaga va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Spartak de Carallo

Goles Goles

  • 137 Minuto 51 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 51 en Thyge Wittendorff va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Matthias Van Gansen podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 25 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Bartłomiej Tarłowski, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Spartak sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Mehmet Sayıl, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 36 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 240 Minuto 75 (Ocasión de contra de falta): Spartak va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Sion Williams va anar a parar a les mans del porter.