Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

¿contra quien jugamos? (774351) - Spartak de Carallo (440784) » 670524218: T65/J5/V

Liga 670524218 Información oficial sobre el partido 670524218 en Hattrick

13.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / V.252 (5767)

¿contra quien jugamos? Alineación oficial del equipo '¿contra quien jugamos?' en el partido 0 - 2 Spartak de Carallo Alineación oficial del equipo 'Spartak de Carallo' en el partido
0 - 1 Abner Cardozo (40')
0 - 2 Bartłomiej Tarłowski (57')
¿contra quien jugamos? Alineación oficial del equipo '¿contra quien jugamos?' en el partido 0 - 2 Spartak de Carallo Alineación oficial del equipo 'Spartak de Carallo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
¿contra quien jugamos? Alineación oficial del equipo '¿contra quien jugamos?' en el partido 0 - 2 Spartak de Carallo Alineación oficial del equipo 'Spartak de Carallo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

¿contra quien jugamos?

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 49 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Julen Tortolero que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Maiol Novellas de jugamos? amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Spartak de Carallo

Goles Goles

  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 40, el Spartak va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Abner Cardozo, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Bartłomiej Tarłowski va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Mehmet Sayıl de Spartak, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 9, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Spartak va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local José Alfonso Benítez va desviar el xut final de Fidel Morales Guzman després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 38, quan en Sion Williams va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Matthias Van Gansen va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mehmet Sayıl. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.