Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Meshitos FC (1459912) - Deportiva (485481) » 670524109: T65/J6/V

Liga 670524109 Información oficial sobre el partido 670524109 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / V.250 (5765)

Meshitos FC Alineación oficial del equipo 'Meshitos FC' en el partido 3 - 3 Deportiva Alineación oficial del equipo 'Deportiva' en el partido
0 - 1 Roman Gradič (5')
Chaime Meneses (36') 1 - 1
Ramis Mutallapov (41') 2 - 1
2 - 2 Simeón Hortola (66')
Chaime Meneses (67') 3 - 2
3 - 3 Traian Drăghici (70')
Meshitos FC Alineación oficial del equipo 'Meshitos FC' en el partido 3 - 3 Deportiva Alineación oficial del equipo 'Deportiva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Meshitos FC Alineación oficial del equipo 'Meshitos FC' en el partido 4 - 0 Deportiva Alineación oficial del equipo 'Deportiva' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Meshitos FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 36 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Meshitos. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Chaime Meneses xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ramis Mutallapov de Meshitos aconseguir un gol al minut 41 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Chaime Meneses, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Meshitos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 67.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 16 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Alan Ellul Bonici va fer al minut 16 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Ramis Mutallapov, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Meshitos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Chaime Meneses va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23 el Meshitos va posar setge sobre la defensa central visitant però en Vitalic Fudulu no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Bert Cannadine va estar a punt de marcar al minut 28 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 207 Minuto 53 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Meshitos va ser a punt de marcar al minut 53, quan el seu jugador Ramis Mutallapov va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Alan Ellul Bonici, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71, Vitalic Fudulu arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Gervásio Trindade Silva de Meshitos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Deportiva

Goles Goles

  • 106 Minuto 5 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 5 i semblava que Deportiva desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Roman Gradič va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 161 Minuto 66 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Simeón Hortola que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 142 Minuto 70 (Gol de contra por la izquierda): Traian Drăghici va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Deportiva i marcant el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Traian Drăghici, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 20 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Deportiva va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Traian Drăghici de Deportiva es va guanyar la targeta groga merescudament.