Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DAGODAN (122878) - Deportiva (485481) » 670524102: T65/J4/V

Liga 670524102 Información oficial sobre el partido 670524102 en Hattrick

06.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 4 / V.250 (5765)

DAGODAN Alineación oficial del equipo 'DAGODAN' en el partido 2 - 4 Deportiva Alineación oficial del equipo 'Deportiva' en el partido
Julio Salomón (34') 1 - 0
1 - 1 Roman Gradič (39')
1 - 2 Roman Gradič (57')
1 - 3 Traian Drăghici (82')
1 - 4 Traian Drăghici (83')
Argirakis Maniatis (87') 2 - 4
DAGODAN Alineación oficial del equipo 'DAGODAN' en el partido 2 - 4 Deportiva Alineación oficial del equipo 'Deportiva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
DAGODAN Alineación oficial del equipo 'DAGODAN' en el partido 2 - 3 Deportiva Alineación oficial del equipo 'Deportiva' en el partido
Tiene un resultado normal 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,6 % 8,9 % 68,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DAGODAN

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Passats 34 minuts, Julio Salomón, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. DAGODAN es posava per davant!
  • 103 Minuto 87 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de DAGODAN per la dreta va donar com a resultat un gol de Argirakis Maniatis al minut 87 que reduïa la distància a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 7 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Uladzislau Radzeika va deixar a Emmanuel Coget assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Bernardino Mas va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Florian Türtscher per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Florin Zarzu gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ivan Erill va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 213 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Sabino Alves de DAGODAN va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 80, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kaikhosro Bokishvili de DAGODAN la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gian Piero Assirati de DAGODAN es va guanyar la targeta groga merescudament.

Deportiva

Goles Goles

  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Roman Gradič de Deportiva va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 171 Minuto 57 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Roman Gradič que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Deportiva.
  • 184 Minuto 82 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Deportiva per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 82. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Traian Drăghici. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Traian Drăghici va aprofitar un error defensiu al minut 83, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a Deportiva.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Deportiva va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Christopher Kamala va desviar el xut final de Carlos Domínguez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, un refús desafortunat de Christopher Kamala, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Roman Gradič no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 215 Minuto 79 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Yacoub Dlimi va intentar anar-se'n per velocitat al minut 79 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Yacoub Dlimi de Deportiva va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.