Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Euskal Presoak (1417642) - UE Barça (1434577) » 670524090: T65/J1/V

Liga 670524090 Información oficial sobre el partido 670524090 en Hattrick

16.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / V.250 (5765)

flipiton Alineación oficial del equipo 'flipiton' en el partido 3 - 1 UE Barça Alineación oficial del equipo 'UE Barça' en el partido
Bitor Casal Huerta (6') 1 - 0
1 - 1 Tren Florijn (11')
Alontso Maruri (14') 2 - 1
Alontso Maruri (80') 3 - 1
flipiton Alineación oficial del equipo 'flipiton' en el partido 3 - 1 UE Barça Alineación oficial del equipo 'UE Barça' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
flipiton Alineación oficial del equipo 'flipiton' en el partido 2 - 0 UE Barça Alineación oficial del equipo 'UE Barça' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

flipiton

Goles Goles

  • 140 Minuto 6 (Gol de contra de falta): El porter de flipiton va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Bitor Casal Huerta va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 108 Minuto 14 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 1 s'ha de veure repetit: en Bitor Casal Huerta de flipiton va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Alontso Maruri, que no va perdonar.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan flipiton va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Alontso Maruri des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Cipriano Escobedo al minut 15 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jaime Casáus va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17, Elías Uriondo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Cipriano Escobedo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Àngel Pelegrí una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 66, però una magnífica aturada de Cipriano Escobedo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Alontso Maruri, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Josep Joan Dols de flipiton va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

UE Barça

Goles Goles

  • 116 Minuto 11 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 11, en José María Freixes del Barça va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Tren Florijn que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de José María Freixes que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Barça va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Tren Florijn es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El Barça creava perill des de la dreta al minut 70, però en José Bernabeu, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Arsalan Fakhr Razi desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Viana Infante de Barça va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.