Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cuatroka (119457) - Micro Peines (1431396) » 670523968: T65/J12/V

Liga 670523968 Información oficial sobre el partido 670523968 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / V.247 (5762)

Cuatroka Alineación oficial del equipo 'Cuatroka' en el partido 0 - 3 Bojos Nois Alineación oficial del equipo 'Bojos Nois' en el partido
0 - 1 Andrzej Grel (34')
0 - 2 Metodi Grozdanov (40')
0 - 3 Andrzej Grel (44')
Cuatroka Alineación oficial del equipo 'Cuatroka' en el partido 0 - 3 Bojos Nois Alineación oficial del equipo 'Bojos Nois' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Cuatroka Alineación oficial del equipo 'Cuatroka' en el partido 1 - 7 Bojos Nois Alineación oficial del equipo 'Bojos Nois' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuatroka

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de John Ethrington va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Dimas Brito va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 235 Minuto 39 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Lucien Descheemaecker de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En Winfried Höckle no oblidarà el que li va passar durant el minut 43. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Dimas Brito i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Cuatroka, però el xut de Jiří Hlavica va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Winfried Höckle de Cuatroka va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 201 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Jiří Hlavica va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 82 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): En Jiří Hlavica va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en John Ethrington.
  • 512 Minuto 21 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar John Ethrington de Cuatroka per doble groga al minut 21.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Edward Markus de Cuatroka va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Bojos Nois

Goles Goles

  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Andrzej Grel va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Metodi Grozdanov de Bojos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 40. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44, Andrzej Grel va augmentar l'avantatge de Bojos a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 Salvador Moré va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Andrzej Grel, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Gino Daubenfeld, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 85 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Bojos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.