Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Parafernalia C.F. (1584725) - F.C. Largs (311188) » 670523933: T65/J3/V

Liga 670523933 Información oficial sobre el partido 670523933 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / V.247 (5762)

Parafernalia C.F. Alineación oficial del equipo 'Parafernalia C.F.' en el partido 2 - 1 F.C. Largs Alineación oficial del equipo 'F.C. Largs' en el partido
Rafael Cirarrueta (21') 1 - 0
Juan Carlos Torrecilla (70') 2 - 0
2 - 1 Tomáš Otoupal (81')
Parafernalia C.F. Alineación oficial del equipo 'Parafernalia C.F.' en el partido 2 - 1 F.C. Largs Alineación oficial del equipo 'F.C. Largs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Parafernalia C.F. Alineación oficial del equipo 'Parafernalia C.F.' en el partido 3 - 0 F.C. Largs Alineación oficial del equipo 'F.C. Largs' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Parafernalia C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Peca va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 21 Rafael Cirarrueta va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Amb 70 minuts jugats, en Juan Carlos Torrecilla va augmentar l'avantatge de Peca a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 2 (Ocasión de penalti): Al minut 2, Peca va disposar d'un penal a favor, però el xut de Alberto Interiana va ser aturat per Egil Steen.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Peca va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Van Carlo Alcalde va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Egil Steen.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan Carlos Torrecilla va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Egil Steen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Alberto Interiana, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En Isaac Orfí es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 75 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Alberto Interiana, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

F.C. Largs

Goles Goles

  • 151 Minuto 81 (Gol por el centro): Un mica després, Tomáš Otoupal de F.C. Largs va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Yuri Urbano quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.