Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

malgiman F.C (1597354) - patateros (492677) » 670523787: T65/J9/V

Liga 670523787 Información oficial sobre el partido 670523787 en Hattrick

13.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 9 / V.244 (5759)

U.D. Anicetoquetemeto Alineación oficial del equipo 'U.D. Anicetoquetemeto' en el partido 5 - 1 Barakuda FC Alineación oficial del equipo 'Barakuda FC' en el partido
0 - 1 Magnus Ångbeck (37')
Stephan Rammersdorfer (40') 1 - 1
Vasiliy Kornyakov (49') 2 - 1
Pascal Klipphausen (81') 3 - 1
Ivano Henninger (86') 4 - 1
Medárd Venyige (89') 5 - 1
U.D. Anicetoquetemeto Alineación oficial del equipo 'U.D. Anicetoquetemeto' en el partido 5 - 1 Barakuda FC Alineación oficial del equipo 'Barakuda FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D. Anicetoquetemeto Alineación oficial del equipo 'U.D. Anicetoquetemeto' en el partido 3 - 0 Barakuda FC Alineación oficial del equipo 'Barakuda FC' en el partido
Tiene suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Anicetoquetemeto

Goles Goles

  • 114 Minuto 40 (Gol de penalti): Al minut 40, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Stephan Rammersdorfer no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 49 (Gol por el centro): Anicetoquetemeto va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 49 Vasiliy Kornyakov va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Anicetoquetemeto va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Pascal Klipphausen va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 190 Minuto 86 (Gol de falta): En Ivano Henninger conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 4-1
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Medárd Venyige, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pascal Klipphausen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Anicetoquetemeto a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en István Adamcsik va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 205 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Anicetoquetemeto va estar a punt de marcar quan Milko Iliev va fer una passada impressionant a Mário Carlos Almeida, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Stephan Rammersdorfer va estar a punt de marcar al minut 38 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Erlind Zhileta va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Stephan Rammersdorfer, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Malalapuy Feltham de Anicetoquetemeto va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pascal Klipphausen de Anicetoquetemeto la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Barakuda FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Magnus Ångbeck que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Barakuda.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Lukáš Waldhauser va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Milko Iliev.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Christian Vargas.
  • 512 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Christian Vargas se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.