Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Team Wolves Vikings (1460280) - malgiman F.C (1597354) » 670523755: T65/J1/V

Liga 670523755 Información oficial sobre el partido 670523755 en Hattrick

16.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / V.244 (5759)

Terrassa Vikings Alineación oficial del equipo 'Terrassa Vikings' en el partido 2 - 1 U.D. Anicetoquetemeto Alineación oficial del equipo 'U.D. Anicetoquetemeto' en el partido
Venicio Caballero (22') 1 - 0
1 - 1 Mário Carlos Almeida (38')
Venicio Caballero (70') 2 - 1
Terrassa Vikings Alineación oficial del equipo 'Terrassa Vikings' en el partido 2 - 1 U.D. Anicetoquetemeto Alineación oficial del equipo 'U.D. Anicetoquetemeto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Terrassa Vikings Alineación oficial del equipo 'Terrassa Vikings' en el partido 2 - 0 U.D. Anicetoquetemeto Alineación oficial del equipo 'U.D. Anicetoquetemeto' en el partido
Tiene un resultado normal 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Terrassa Vikings

Goles Goles

  • 186 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Vikings va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Venicio Caballero.
  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Venicio Caballero, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Vikings se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 70.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Vikings va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ignacio Lobatón va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Milko Iliev.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Ignacio Lobatón una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 36, però una magnífica aturada de Milko Iliev va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Luis Estacio va estar a punt d'acabar en gol al minut 51, però el porter visitant Milko Iliev va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Ignacio Lobatón, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

U.D. Anicetoquetemeto

Goles Goles

  • 115 Minuto 38 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Mário Carlos Almeida de Anicetoquetemeto va fer un bon esprint per escapar-se de Venicio Caballero i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Erlind Zhileta va fer al minut 32 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Gerhard Curdes, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Anicetoquetemeto va estar a punt d'empatar al 37 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de István Adamcsik que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Anicetoquetemeto sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gerhard Curdes, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 52 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Mário Carlos Almeida va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Mário Carlos Almeida va encarar al porter al 90, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Malalapuy Feltham de Anicetoquetemeto va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.