Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

toma toma (779080) - Sparta que te Aplasto (438890) » 670523702: T65/J2/V

Liga 670523702 Información oficial sobre el partido 670523702 en Hattrick

23.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 2 / V.243 (5758)

toma toma Alineación oficial del equipo 'toma toma' en el partido 3 - 3 Sparta que te Aplasto Alineación oficial del equipo 'Sparta que te Aplasto' en el partido
0 - 1 Gian Maria Civerra (6')
Víctor Recarte (19') 1 - 1
Xerach Moreno Capitán (38') 2 - 1
2 - 2 Patrick Donie (42')
Xerach Moreno Capitán (73') 3 - 2
3 - 3 Pieter Hoefsloot (80')
toma toma Alineación oficial del equipo 'toma toma' en el partido 3 - 3 Sparta que te Aplasto Alineación oficial del equipo 'Sparta que te Aplasto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
toma toma Alineación oficial del equipo 'toma toma' en el partido 3 - 3 Sparta que te Aplasto Alineación oficial del equipo 'Sparta que te Aplasto' en el partido
Tiene un resultado normal 3.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,2 % 37,3 % 30,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

toma toma

Goles Goles

  • 111 Minuto 19 (Gol por el centro): Passat el minut 19 de joc, Víctor Recarte facilitava les coses al toma amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): El jugador Xerach Moreno Capitán de toma, després de 38 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 140 Minuto 73 (Gol de contra de falta): El porter de toma va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Xerach Moreno Capitán va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): toma va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Víctor Recarte va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Abdennasser Oumani.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): toma va estar a punt de posar-se per davant al minut 30 però Manuel Romero va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): En Diego Valles va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuel Romero de toma la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sparta que te Aplasto

Goles Goles

  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): En Lubomír Hoferek entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Aplasto, un peu providencial d'en Gian Maria Civerra va situar el 0-1 al panell digital.
  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Patrick Donie que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 163 Minuto 80 (Gol por la derecha): El jugador visitant Pieter Hoefsloot va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 80 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Malte Baeurle, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 239 Minuto 42 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Malte Baeurle va ridiculitzar a en Ángel Cárcamo amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 237 Minuto 60 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Emanuel Dymarkowski no va ser aprofitada per en Pieter Hoefsloot que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62 de partit, Hossein Ali Khoshkebijari quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Pieter Hoefsloot va marcar al minut 68 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Es duien 72 minuts de partit jugats quan Emanuel Dymarkowski va estar a punt de posar per davant a Aplasto amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Edgar Mira va impedir un gol cantat.