Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Barmaso (994727) - Veiga de Forcas (493288) » 670523696: T65/J14/V

Liga 670523696 Información oficial sobre el partido 670523696 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / V.242 (5757)

C.F. Barmaso Alineación oficial del equipo 'C.F. Barmaso' en el partido 2 - 1 Veiga de Forcas Alineación oficial del equipo 'Veiga de Forcas' en el partido
Odwin Beselin (17') 1 - 0
1 - 1 Radostin Naydenov (23')
David Syz (31') 2 - 1
C.F. Barmaso Alineación oficial del equipo 'C.F. Barmaso' en el partido 2 - 1 Veiga de Forcas Alineación oficial del equipo 'Veiga de Forcas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.F. Barmaso Alineación oficial del equipo 'C.F. Barmaso' en el partido 0 - 1 Veiga de Forcas Alineación oficial del equipo 'Veiga de Forcas' en el partido
Tiene suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,3 % 0,8 % 87,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Barmaso

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Odwin Beselin de Barmaso aconseguir un gol al minut 17 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 140 Minuto 31 (Gol de contra de falta): El porter de Barmaso va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, David Syz va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Jorge Gacha va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en David Syz, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Bálint Karvas. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 67 quan Bálint Karvas de Barmaso gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Passaven 68 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en David Syz va rematar alt.

Veiga de Forcas

Goles Goles

  • 139 Minuto 23 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Radostin Naydenov van servir per superar a l'últim defensor, en Rémi Dudouet. Tot va acabar amb el 1 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Forcas cantant "Radostin Naydenov selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Pablo Aranzana, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 27 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Radostin Naydenov ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Eufemio Maestre al minut 37 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 239 Minuto 55 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Pablo Aranzana va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Matías Espósito per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 261 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Forcas va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Pablo Aranzana es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Radostin Naydenov va rematar amb l'empenya exterior desviat.