Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Veiga de Forcas (493288) - Almusafes CF (435349) » 670523691: T65/J13/V

Liga 670523691 Información oficial sobre el partido 670523691 en Hattrick

10.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 13 / V.242 (5757)

Veiga de Forcas Alineación oficial del equipo 'Veiga de Forcas' en el partido 4 - 1 Incubus sporting Alineación oficial del equipo 'Incubus sporting' en el partido
0 - 1 Napalys Rasimavičius (13')
Eliodoro Rabanal (17') 1 - 1
Pablo Aranzana (44') 2 - 1
Eliodoro Rabanal (72') 3 - 1
Radostin Naydenov (79') 4 - 1
Veiga de Forcas Alineación oficial del equipo 'Veiga de Forcas' en el partido 4 - 1 Incubus sporting Alineación oficial del equipo 'Incubus sporting' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Veiga de Forcas Alineación oficial del equipo 'Veiga de Forcas' en el partido 2 - 0 Incubus sporting Alineación oficial del equipo 'Incubus sporting' en el partido
Tiene suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Veiga de Forcas

Goles Goles

  • 106 Minuto 17 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Eliodoro Rabanal sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 17 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.
  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Forcas, atacant per l'esquerra al minut 44, va aprofitar el magnífic llançament de Pablo Aranzana per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Forcas va aconseguir el 3 - 1 quan Eliodoro Rabanal va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Forcas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Radostin Naydenov des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Forcas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 32, quan Antxon Igerobi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 230 Minuto 58 (Ocasión de falta): En Pablo Aranzana es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Eliodoro Rabanal gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Wilhelm Stål va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Incubus sporting

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Al minut 13 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Napalys Rasimavičius que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Lauritz Engel ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): Benedek Budai quasi marca en una jugada assajada de córner que Antti Saarikko havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Lauritz Engel que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Lauritz Engel va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 42, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Francisco Pacheco va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Radu Timiş de Incubus es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Radu Timiş va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.