Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Barmaso (994727) - Mogatar C.F. (315051) » 670523682: T65/J11/V

Liga 670523682 Información oficial sobre el partido 670523682 en Hattrick

27.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 11 / V.242 (5757)

C.F. Barmaso Alineación oficial del equipo 'C.F. Barmaso' en el partido 2 - 1 Ronaldin Team Alineación oficial del equipo 'Ronaldin Team' en el partido
0 - 1 Peyman Behzadipour (52')
Korneliusz Szczepaniak (66') 1 - 1
Matías Espósito (74') 2 - 1
C.F. Barmaso Alineación oficial del equipo 'C.F. Barmaso' en el partido 2 - 1 Ronaldin Team Alineación oficial del equipo 'Ronaldin Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F. Barmaso Alineación oficial del equipo 'C.F. Barmaso' en el partido 2 - 0 Ronaldin Team Alineación oficial del equipo 'Ronaldin Team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Barmaso

Goles Goles

  • 112 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66 del partit, el jugador Korneliusz Szczepaniak de Barmaso va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 137 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Artaxerxis Giouzelidis va anar a parar al cap de Matías Espósito que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Barmaso el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Aleksi Hietanen del Barmaso ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Bálint Karvas va estar a punt d'avançar els locals al minut 30 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 215 Minuto 32 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Artaxerxis Giouzelidis quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34, Aleksi Hietanen arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Passaven 76 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jorge Gacha va rematar alt.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Alex Nedelea, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alex Nedelea de Barmaso es va guanyar la targeta groga merescudament.

Ronaldin Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 52 (Gol por la derecha): El jugador de Ronaldin Peyman Behzadipour va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 52 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Ronaldin que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Emanuele Ciccioli, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Onur Ekrem que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Giuseppe Anzalone es va quedar sol davant del porter, al minut 63. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 207 Minuto 89 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Giuseppe Anzalone va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Onur Ekrem de Ronaldin va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mari Zuidam de Ronaldin amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.