Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vehinsa F.C. (796982) - Ermita team (439410) » 670523677: T65/J9/V

Liga 670523677 Información oficial sobre el partido 670523677 en Hattrick

13.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 9 / V.242 (5757)

Vehinsa F.C. Alineación oficial del equipo 'Vehinsa F.C.' en el partido 2 - 0 CD Linares Alineación oficial del equipo 'CD Linares' en el partido
Geoffrey Kondo (7') 1 - 0
Zsolt Jávorka (40') 2 - 0
Vehinsa F.C. Alineación oficial del equipo 'Vehinsa F.C.' en el partido 2 - 0 CD Linares Alineación oficial del equipo 'CD Linares' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vehinsa F.C. Alineación oficial del equipo 'Vehinsa F.C.' en el partido 0 - 2 CD Linares Alineación oficial del equipo 'CD Linares' en el partido
Tiene suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vehinsa F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 7 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 7 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Geoffrey Kondo llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 119 Minuto 40 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Geoffrey Kondo sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Zsolt Jávorka que, efectivament, va fer pujar el 2 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): Vehinsa van sortir al contraatac al minut 49, però Teodor Linstål va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 230 Minuto 54 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 54 podia haver acabat en gol, però Ricardo Paredes va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Olivier Lutz de Vehinsa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Teodor Linstål de Vehinsa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

CD Linares

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 23 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir József Veres va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Lucio Terrin quasi aconsegueix empatar per Linares al minut 34, però Abdelhakim El-Khalfawi va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 251 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Andrzej Pieńczykowski va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Abdelhakim El-Khalfawi.
  • 251 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Andrzej Pieńczykowski va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Abdelhakim El-Khalfawi no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 253 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 48 en Andrzej Pieńczykowski va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Abdelhakim El-Khalfawi va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Abdelhakim El-Khalfawi va fer una estirada espectacular al minut 50, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Armindo Candal.
  • 251 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de József Veres va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Erkan Aşir de Linares va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.