Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.E.Hostalric (121998) - abrams (771870) » 670523559: T65/J8/V

Liga 670523559 Información oficial sobre el partido 670523559 en Hattrick

06.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / V.240 (5755)

Sporting Sta Eugenia Alineación oficial del equipo 'Sporting Sta Eugenia' en el partido 1 - 1 abrams Alineación oficial del equipo 'abrams' en el partido
0 - 1 Gregorio Benhar Noccioli (29')
Paetanthong Charnsamorn (51') 1 - 1
Sporting Sta Eugenia Alineación oficial del equipo 'Sporting Sta Eugenia' en el partido 1 - 1 abrams Alineación oficial del equipo 'abrams' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting Sta Eugenia Alineación oficial del equipo 'Sporting Sta Eugenia' en el partido 2 - 0 abrams Alineación oficial del equipo 'abrams' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Sta Eugenia

Goles Goles

  • 111 Minuto 51 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Paetanthong Charnsamorn va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Sporting empatava el partit, 1 a 1, al minut 51.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 es va veure una gran oportunitat per a Sporting per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Abdulbaqy Abdulrafee Al-Tamimy, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 el Sporting va posar setge sobre la defensa central visitant però en Richard Rasmussen no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Abdulbaqy Abdulrafee Al-Tamimy va estar a punt de marcar al minut 35 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, Konrad Górecki va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Antinis Lyngsø va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sporting se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Abdulbaqy Abdulrafee Al-Tamimy va estar a punt d'acabar en gol al minut 64, però el porter visitant Hugo Nijs va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Konrad Górecki del Sporting ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Sporting va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 80 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Enes Trindade ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

abrams

Goles Goles

  • 143 Minuto 29 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de abrams va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Gregorio Benhar Noccioli, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de abrams va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Yuriy Gorodnichev, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de abrams van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Vahap Kutlu va sortir desviat a la dreta de la porteria.