Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sport Sportiva F.C. (1339616) - Lecce con ColaCao (312085) » 670523557: T65/J7/V

Liga 670523557 Información oficial sobre el partido 670523557 en Hattrick

27.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / V.240 (5755)

Sport Sportiva F.C. Alineación oficial del equipo 'Sport Sportiva F.C.' en el partido 5 - 0 Lecce con ColaCao Alineación oficial del equipo 'Lecce con ColaCao' en el partido
Arne Gürtner (6') 1 - 0
Arne Gürtner (19') 2 - 0
Arne Gürtner (75') 3 - 0
Baard Brudal (82') 4 - 0
Skirmantas Savieljevas (84') 5 - 0
Sport Sportiva F.C. Alineación oficial del equipo 'Sport Sportiva F.C.' en el partido 5 - 0 Lecce con ColaCao Alineación oficial del equipo 'Lecce con ColaCao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sport Sportiva F.C. Alineación oficial del equipo 'Sport Sportiva F.C.' en el partido 4 - 0 Lecce con ColaCao Alineación oficial del equipo 'Lecce con ColaCao' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sport Sportiva F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Sportiva va ser Arne Gürtner.
  • 134 Minuto 19 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Sportiva al minut 19, que va llançar ajustat al pal en Arne Gürtner. 2 - 0 pels locals.
  • 137 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 75 en Enzo Catalini va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Arne Gürtner podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 3 - 0 va pujar al marcador.
  • 106 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 82 i semblava que Sportiva desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Baard Brudal va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 4 gols per als locals i 0 per als visitants.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Sportiva a 5 - 0. Skirmantas Savieljevas va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Baard Brudal! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Skirmantas Savieljevas. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Tobias Gullholt gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jorge Rambaud va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en José María Norris haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Sportiva al minut 76.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jorge Rambaud al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Tobias Gullholt va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El jugador local Arne Gürtner per poc que no incrementa el marcador al minut 79. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jorge Rambaud va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Lecce con ColaCao

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Nestor Pereira va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Jairo Camacho, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Józef Luncik estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Giorkos Pospori, als 38 minuts, va fallar per ben poc.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Lecce va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 73, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Marko Nebenhof.