Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Club Polaris (1585661) - Guepardo Balompié (122290) » 670523519: T65/J12/V

Liga 670523519 Información oficial sobre el partido 670523519 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / V.239 (5754)

Athletic Club Polaris Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Polaris' en el partido 2 - 0 Guepardo Balompié Alineación oficial del equipo 'Guepardo Balompié' en el partido
Diego Navarrete (55') 1 - 0
Juan Carlos Tamariz Rueda (57') 2 - 0
Athletic Club Polaris Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Polaris' en el partido 2 - 0 Guepardo Balompié Alineación oficial del equipo 'Guepardo Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Athletic Club Polaris Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Polaris' en el partido 3 - 0 Guepardo Balompié Alineación oficial del equipo 'Guepardo Balompié' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Club Polaris

Goles Goles

  • 122 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Diego Navarrete de Polaris aconseguir un gol al minut 55 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Juan Carlos Tamariz Rueda es va introduir dins la defensa central al minut 57, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Joaquín Fantoni va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Polaris se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a Polaris per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Joaquín Fantoni, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Polaris va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Diego Navarrete va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ganiz Hegiphal.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Niklas Nagy de Polaris va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Diego Navarrete va estar a punt de sentenciar el partit al minut 64, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Guepardo Balompié

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Guepardo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Luis Estébanez Cabos, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Louay Mukhtar que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Guepardo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Luis Estébanez Cabos, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.