Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Lentiscar C.F (488502) - FC TONIZAN (1431539) » 670523502: T65/J8/V

Liga 670523502 Información oficial sobre el partido 670523502 en Hattrick

06.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / V.239 (5754)

El Lentiscar C.F Alineación oficial del equipo 'El Lentiscar C.F' en el partido 1 - 2 FC TONIZAN Alineación oficial del equipo 'FC TONIZAN' en el partido
0 - 1 Said bin Hj Ramadan (33')
Aki Vehmanen (84') 1 - 1
1 - 2 Máximo Azuela (87')
El Lentiscar C.F Alineación oficial del equipo 'El Lentiscar C.F' en el partido 1 - 2 FC TONIZAN Alineación oficial del equipo 'FC TONIZAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Lentiscar C.F Alineación oficial del equipo 'El Lentiscar C.F' en el partido 3 - 1 FC TONIZAN Alineación oficial del equipo 'FC TONIZAN' en el partido
Tiene mala suerte 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,9 % 2,6 % 16,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Lentiscar C.F

Goles Goles

  • 112 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Lentiscar s'esgargamellaven dempeus per esperonar Aki Vehmanen que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 84 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Lentiscar va estar a punt de posar-se per davant al minut 17 però Manuel Blanco va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lentiscar va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Umberto Piralli va sortir per sobre el travesser.
  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Lentiscar enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 223 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Al minut 86 es va veure una gran oportunitat per a Lentiscar per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Aki Vehmanen, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jukka Mikkola de Lentiscar es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.

FC TONIZAN

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Passats 33 minuts de partit, TONIZAN es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Said bin Hj Ramadan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 173 Minuto 87 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Máximo Azuela va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): En Dani Cota va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 239 Minuto 30 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Alfons Hochdorf va deixar a Anselmo Dalla Rosa assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Marcos Gascueña de TONIZAN va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 37 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.