Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lucus augusti (124099) - FlanGood Team (1437608) » 670523343: T65/J10/V

Liga 670523343 Información oficial sobre el partido 670523343 en Hattrick

20.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / V.236 (5749)

Lucus augusti Alineación oficial del equipo 'Lucus augusti' en el partido 3 - 3 Noscre F.S Alineación oficial del equipo 'Noscre F.S' en el partido
Niki Schoppert (40') 1 - 0
Jan-Dirk Apetz (42') 2 - 0
2 - 1 Stanisław Ścibak (62')
2 - 2 Nicola Pillone (69')
2 - 3 Nicola Pillone (77')
Niki Schoppert (84') 3 - 3
Lucus augusti Alineación oficial del equipo 'Lucus augusti' en el partido 3 - 3 Noscre F.S Alineación oficial del equipo 'Noscre F.S' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Lucus augusti Alineación oficial del equipo 'Lucus augusti' en el partido 5 - 2 Noscre F.S Alineación oficial del equipo 'Noscre F.S' en el partido
Tiene mala suerte 4.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,0 % 0,8 % 11,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lucus augusti

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 els aficionats van embogir quan en Niki Schoppert va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de augusti.
  • 190 Minuto 42 (Gol de falta): En Jan-Dirk Apetz conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-0
  • 113 Minuto 84 (Gol por la derecha): Després de 84 minuts de partit, Niki Schoppert igualava per augusti en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Francisco Peón va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 37 per blocar una centrada d'en Ryan Vaile va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de augusti.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jan-Dirk Apetz per poc que no incrementa el marcador al minut 41. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Cedric Torke va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 213 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El augusti va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Niki Schoppert la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Noscre F.S

Goles Goles

  • 152 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Noscre va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Stanisław Ścibak va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 139 Minuto 69 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Nicola Pillone! Un inimaginable dribbling sobre Francisco Peón va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 2 - 2 per a Noscre.
  • 139 Minuto 77 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Nicola Pillone va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Francisco Peón per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 2 - 3

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Stanisław Ścibak va marcar al minut 3 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 39, quan en Hasim Seljak va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Noscre va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Andrej Žilić va desviar el xut final de Parsa Armand després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 274 Minuto 86 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Abraham Haans que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nicola Pillone.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stanisław Ścibak de Noscre la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.