Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC SPRINGSTEAM (991572) - Mahjong Madrid (1581682) » 670523085: T65/J1/V

Liga 670523085 Información oficial sobre el partido 670523085 en Hattrick

16.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / V.232 (5745)

FC SPRINGSTEAM Alineación oficial del equipo 'FC SPRINGSTEAM' en el partido 1 - 2 Mahjong Madrid Alineación oficial del equipo 'Mahjong Madrid' en el partido
0 - 1 Roberto Paoloni (40')
Arseni Peretó (43') 1 - 1
1 - 2 Roberto Paoloni (75')
FC SPRINGSTEAM Alineación oficial del equipo 'FC SPRINGSTEAM' en el partido 1 - 2 Mahjong Madrid Alineación oficial del equipo 'Mahjong Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC SPRINGSTEAM Alineación oficial del equipo 'FC SPRINGSTEAM' en el partido 3 - 2 Mahjong Madrid Alineación oficial del equipo 'Mahjong Madrid' en el partido
Tiene mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,6 % 27,3 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC SPRINGSTEAM

Goles Goles

  • 190 Minuto 43 (Gol de falta): El Arseni Peretó va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel SPRINGSTEAM. 1-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Miguel Ángel Surrey va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de SPRINGSTEAM se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 el SPRINGSTEAM va posar setge sobre la defensa central visitant però en Ángel Ovando Ferrer no va estar gens encertat.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): SPRINGSTEAM va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Arseni Peretó va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Fernando Filomeno.
  • 225 Minuto 91 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Gerard Andreu va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.

Mahjong Madrid

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 40 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Mahjong. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Roberto Paoloni xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): En Roberto Paoloni donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 75 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 14, quan en Roberto Paoloni va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ole Eriksson va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 271 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50 de partit, Roberto Paoloni quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 270 Minuto 59 (Ocasión de falta): Gian Luca Libbinori va xutar magistralment una falta al minut 59 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 270 Minuto 66 (Ocasión de falta): El Mahjong va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 66 amb un llançament de falta perillós. En Gian Luca Libbinori però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Beniamin Buchowicz.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Wilderich Granados de Mahjong va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 65 (Tarjeta roja directa): Al minut 65 en Juha Granroth va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.