Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gusurmendi F.T. (1581743) - JauNest FC (1589328) » 670523082: T65/J1/V

Liga 670523082 Información oficial sobre el partido 670523082 en Hattrick

16.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / V.232 (5745)

Gusurmendi F.T. Alineación oficial del equipo 'Gusurmendi F.T.' en el partido 1 - 1 JauNest FC Alineación oficial del equipo 'JauNest FC' en el partido
0 - 1 Clemente Remonato (42')
Egon Škedelj (55') 1 - 1
Gusurmendi F.T. Alineación oficial del equipo 'Gusurmendi F.T.' en el partido 1 - 1 JauNest FC Alineación oficial del equipo 'JauNest FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gusurmendi F.T. Alineación oficial del equipo 'Gusurmendi F.T.' en el partido 2 - 1 JauNest FC Alineación oficial del equipo 'JauNest FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,7 % 6,3 % 21,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gusurmendi F.T.

Goles Goles

  • 110 Minuto 55 (Gol de falta): Al minut 55, Gusur van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Egon Škedelj va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Aytürk Hızlan va entorpir al marcador d'en Andy Keller per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 es va veure una gran oportunitat per a Gusur per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Lucio Palermo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Jan Bieńczak de Gusur va intentar batre la porteria rival al minut 43 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Miguel Cendrer quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Gusur va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 76 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Lucio Palermo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Zaki Abd El Hakam va estar a punt d'acabar en gol al minut 81, però el porter visitant Cássio Duarte va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francesc Xavier Padró de Gusur amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 59 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Francesc Xavier Padró de Gusur per doble groga al minut 59.

JauNest FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Passats 42 minuts de partit, JauNest es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Clemente Remonato es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Josep Maria Tarruella va marcar al minut 25 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): JauNest va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 33, quan Francisco Rubio Envite va quedar-se sol davant el porter Filippo Del Piero, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Francisco Rubio Envite ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Josep Maria Tarruella va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 40, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Filippo Del Piero va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 235 Minuto 75 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de César Hilera es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 75, però el porter va aturar el seu xut.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de César Hilera que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.