Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

arii team (1371788) - CF L a Sota (1367213) » 670523056: T65/J8/V

Liga 670523056 Información oficial sobre el partido 670523056 en Hattrick

06.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / V.231 (5744)

St. Martins Mambas F,C. Alineación oficial del equipo 'St. Martins Mambas F,C.' en el partido 2 - 1 JUMAKEPA FENIX Alineación oficial del equipo 'JUMAKEPA FENIX' en el partido
Erick Galindo (34') 1 - 0
Tomás Pons (36') 2 - 0
2 - 1 Albino Soresina (70')
St. Martins Mambas F,C. Alineación oficial del equipo 'St. Martins Mambas F,C.' en el partido 2 - 1 JUMAKEPA FENIX Alineación oficial del equipo 'JUMAKEPA FENIX' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
St. Martins Mambas F,C. Alineación oficial del equipo 'St. Martins Mambas F,C.' en el partido 2 - 1 JUMAKEPA FENIX Alineación oficial del equipo 'JUMAKEPA FENIX' en el partido
Tiene un resultado normal 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,2 % 0,9 % 11,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

St. Martins Mambas F,C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Erick Galindo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Martins se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 34.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Martins va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tomás Pons progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Erick Galindo va estar a punt d'acabar en gol al minut 19, però el porter visitant Mirko Zenge va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En 吴 (Wu) 荣江 (Rongjiang) va fer al minut 32 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Ramón Sánchez Valera, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 37 podia haver acabat en gol, però Mirko Zenge va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ramón Sánchez Valera va estar a punt de sentenciar el partit al minut 67, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tomás Pons de Martins va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En Erick Galindo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adrian Lippe de Martins amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

JUMAKEPA FENIX

Goles Goles

  • 151 Minuto 70 (Gol por el centro): JUMAKEPA van mostrar una bona compenetració quan al minut 70 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Albino Soresina va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Ruimán Nieva al minut 35 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mafall Niare.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Olivier Landre de JUMAKEPA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.