Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Atlético Runa (48941) - Pollos de Michigan (1335098) » 670523047: T65/J6/V

Liga 670523047 Información oficial sobre el partido 670523047 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / V.231 (5744)

Club Atlético Runa Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Runa' en el partido 1 - 1 Pollos de Michigan Alineación oficial del equipo 'Pollos de Michigan' en el partido
0 - 1 Víctor Julio Bejarano (66')
Óscar Osete (70') 1 - 1
Club Atlético Runa Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Runa' en el partido 1 - 1 Pollos de Michigan Alineación oficial del equipo 'Pollos de Michigan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Atlético Runa Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Runa' en el partido 2 - 0 Pollos de Michigan Alineación oficial del equipo 'Pollos de Michigan' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atlético Runa

Goles Goles

  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 70, Julián Romero va pentinar un córner cap al segon pal que Óscar Osete va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sergio Cabreta va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Borko Dragoslavić va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Atlético va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 34 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Paco Reguera ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 35 per blocar una centrada d'en Sergio Cabreta va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Atlético.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Max Portell va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Carlos Taroja va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Atlético se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Atlético va estar a punt de posar-se per davant al minut 72 però Sergio Cabreta va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Sergio Cabreta va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Pollos de Michigan

Goles Goles

  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 66 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Michigan. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Víctor Julio Bejarano xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Michigan va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Saldıray Öngen va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 41 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Víctor Julio Bejarano, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.