Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pollos de Michigan (1335098) - Valéncia Club de Fútbol (492047) » 670523044: T65/J5/V

Liga 670523044 Información oficial sobre el partido 670523044 en Hattrick

13.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / V.231 (5744)

Pollos de Michigan Alineación oficial del equipo 'Pollos de Michigan' en el partido 4 - 0 Valéncia Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Valéncia Club de Fútbol' en el partido
Philip Mwangonda (12') 1 - 0
Víctor Julio Bejarano (51') 2 - 0
Dani Forroll (70') 3 - 0
Philip Mwangonda (76') 4 - 0
Pollos de Michigan Alineación oficial del equipo 'Pollos de Michigan' en el partido 4 - 0 Valéncia Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Valéncia Club de Fútbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pollos de Michigan Alineación oficial del equipo 'Pollos de Michigan' en el partido 3 - 1 Valéncia Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Valéncia Club de Fútbol' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,9 % 0,4 % 8,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pollos de Michigan

Goles Goles

  • 124 Minuto 12 (Gol de penalti): Corria el minut 12, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Michigan s'avançava en el marcador després que en Philip Mwangonda xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): En Víctor Julio Bejarano de Michigan va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 190 Minuto 70 (Gol de falta): El Dani Forroll va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Michigan. 3-0.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Philip Mwangonda es va introduir dins la defensa central al minut 76, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Philip Mwangonda va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El Michigan ho intentava per la dreta per mitjà de Víctor Julio Bejarano, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juan Barrena Delgado de Michigan va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dani Forroll de Michigan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Valéncia Club de Fútbol

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 7 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Andrey Rachek va ridiculitzar a en Arthur Stretz amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Tony Hoegner de Valéncia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.