Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Levant (1457699) - Red Devils, (1435682) » 670522950: T65/J10/V

Liga 670522950 Información oficial sobre el partido 670522950 en Hattrick

20.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / V.229 (5742)

FC Levant Alineación oficial del equipo 'FC Levant' en el partido 1 - 2 Red Devils, Alineación oficial del equipo 'Red Devils,' en el partido
Mauricio Mantilla (33') 1 - 0
1 - 1 Zenon Dudzic (42')
1 - 2 Marcel Laurenčič (47')
FC Levant Alineación oficial del equipo 'FC Levant' en el partido 1 - 2 Red Devils, Alineación oficial del equipo 'Red Devils,' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Levant Alineación oficial del equipo 'FC Levant' en el partido 0 - 2 Red Devils, Alineación oficial del equipo 'Red Devils,' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Levant

Goles Goles

  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Levant va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Abdelqaoui Naiimi, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Mauricio Mantilla que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Levant va estar a punt d'arribar en un córner. En Ireneusz Lachtara va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Levant va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Melvin Libuda, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): Al minut 44, Mauricio Mantilla de Levant va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Red Devils,

Goles Goles

  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 42 minuts Zenon Dudzic va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 47 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de RED. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Marcel Laurenčič xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Marcel Laurenčič sol davant la porteria al minut 34, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 237 Minuto 59 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dimitar Katzarov va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Kuno Buchholz va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60 Honorato Parguiña va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Dimitar Katzarov, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, el RED va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Florent Vogt von Hunoltstein s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Florent Vogt von Hunoltstein es va quedar sol davant del porter, al minut 69. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 216 Minuto 70 (Ocasión evento especial rápido + pase): Bobby Kellings va marxar per velocitat al minut 70 i va fer una passada de la mort a Oliver Cüppers, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Josué Riveros de RED va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Oliver Cüppers de RED amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.