Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Red Devils, (1435682) - FC Levant (1457699) » 670522933: T65/J5/V

Liga 670522933 Información oficial sobre el partido 670522933 en Hattrick

13.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / V.229 (5742)

Red Devils, Alineación oficial del equipo 'Red Devils,' en el partido 2 - 0 FC Levant Alineación oficial del equipo 'FC Levant' en el partido
Zenon Dudzic (35') 1 - 0
Kuno Buchholz (43') 2 - 0
Red Devils, Alineación oficial del equipo 'Red Devils,' en el partido 2 - 0 FC Levant Alineación oficial del equipo 'FC Levant' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Red Devils, Alineación oficial del equipo 'Red Devils,' en el partido 2 - 0 FC Levant Alineación oficial del equipo 'FC Levant' en el partido
Tiene un resultado normal 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Devils,

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 35 gràcies a la jugada de Zenon Dudzic, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de RED pel centre va donar un gran resultat: el gol de Kuno Buchholz va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6, Kuno Buchholz arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 215 Minuto 34 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Dimitar Katzarov va superar els defenses rivals per velocitat al minut 34 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 40 quan Dimitar Katzarov de RED gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 216 Minuto 65 (Ocasión evento especial rápido + pase): Bobby Kellings va marxar per velocitat al minut 65 i va fer una passada de la mort a Oliver Cüppers, però aquest va fallar.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66, Josué Riveros gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Honorato Parguiña va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Josué Riveros una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 73, però una magnífica aturada de Honorato Parguiña va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 215 Minuto 77 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Bobby Kellings va rebre molts aplaudiments. Al minut 77 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Josué Riveros, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Oliver Cüppers de RED va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Levant

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 19 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Antonio Pupi va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Alexandru Ion va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Pedro Monteiro rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Levant van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Tobias Tranbrant va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mauricio Mantilla de Levant la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.