Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vulcano's Hammer (1436493) - ONUALBA BLUES (1338936) » 670522791: T65/J12/V

Liga 670522791 Información oficial sobre el partido 670522791 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / V.226 (5739)

Vulcano's Hammer Alineación oficial del equipo 'Vulcano's Hammer' en el partido 4 - 2 ONUALBA BLUES Alineación oficial del equipo 'ONUALBA BLUES' en el partido
Nils Weyenbergh (24') 1 - 0
1 - 1 Josep Maria Humbert (40')
Nils Weyenbergh (43') 2 - 1
Rafael Arteaga (44') 3 - 1
3 - 2 Mitică Uruiocea (44')
Nils Weyenbergh (69') 4 - 2
Vulcano's Hammer Alineación oficial del equipo 'Vulcano's Hammer' en el partido 4 - 2 ONUALBA BLUES Alineación oficial del equipo 'ONUALBA BLUES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vulcano's Hammer Alineación oficial del equipo 'Vulcano's Hammer' en el partido 2 - 0 ONUALBA BLUES Alineación oficial del equipo 'ONUALBA BLUES' en el partido
Tiene suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vulcano's Hammer

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Nils Weyenbergh ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Vulcanos es posava per davant 1 a 0.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): El jugador Nils Weyenbergh de Vulcanos, després de 43 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 116 Minuto 44 (Gol evento especial rápido + pase): Lírio Moreira va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Rafael Arteaga, que no va fallar i va marcar el 3 - 1.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Nils Weyenbergh, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Vulcanos.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 4 per blocar una centrada d'en John Svensson va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Vulcanos.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El jugador local Faïssal Tlemcani per poc que no incrementa el marcador al minut 37. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Celestino Ferreira va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En John Svensson es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Passaven 60 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en John Svensson va rematar alt.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Nils Weyenbergh, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Lírio Moreira, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Charles Maret de Vulcanos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Patrizio Losasso de Vulcanos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ettore Patteri de Vulcanos es va guanyar la targeta groga merescudament.

ONUALBA BLUES

Goles Goles

  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Josep Maria Humbert va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de ONUALBA i marcant el 1 - 1.
  • 152 Minuto 44 (Gol por la izquierda): ONUALBA va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Mitică Uruiocea va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de ONUALBA, l'equip va recuperar la pilota al minut 5 i va contraatacar. En Mihai Naghi va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de ONUALBA va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Yannick Williams, però el porter rival va fer una gran aturada.