Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ONUALBA BLUES (1338936) - OUT OF ORDER C.F. (778716) » 670522750: T65/J2/V

Liga 670522750 Información oficial sobre el partido 670522750 en Hattrick

23.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 2 / V.226 (5739)

ONUALBA BLUES Alineación oficial del equipo 'ONUALBA BLUES' en el partido 3 - 1 OUT OF ORDER C.F. Alineación oficial del equipo 'OUT OF ORDER C.F.' en el partido
0 - 1 Marc Ribalaiga (31')
Benantzio Eiguren (69') 1 - 1
Josep Maria Humbert (84') 2 - 1
Benantzio Eiguren (86') 3 - 1
ONUALBA BLUES Alineación oficial del equipo 'ONUALBA BLUES' en el partido 3 - 1 OUT OF ORDER C.F. Alineación oficial del equipo 'OUT OF ORDER C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ONUALBA BLUES Alineación oficial del equipo 'ONUALBA BLUES' en el partido 1 - 2 OUT OF ORDER C.F. Alineación oficial del equipo 'OUT OF ORDER C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,6 % 1,1 % 86,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ONUALBA BLUES

Goles Goles

  • 141 Minuto 69 (Gol de contra por el centro): ONUALBA sabia com jugar al contraatac, i al minut 69, Benantzio Eiguren va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 186 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El ONUALBA va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Josep Maria Humbert rematés de volea a la xarxa. El 2 - 1 pujava al marcador al minut 84.
  • 143 Minuto 86 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de ONUALBA eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 86, Benantzio Eiguren va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 10 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Luis Zaplana va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): ONUALBA van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 80, però Benantzio Eiguren va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Benantzio Eiguren de ONUALBA es va guanyar la targeta groga merescudament.

OUT OF ORDER C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Marc Ribalaiga que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a ORDER.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Grim Happart va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Celestino Ferreira, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 26, quan en Baldiri Jaumeandreu va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Hurritz Urba. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Es duien 83 minuts de partit jugats quan Ignacio Sancha va estar a punt de posar per davant a ORDER amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Celestino Ferreira va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Grim Happart de ORDER es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.