Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RAYANIR (1458307) - Castellon Nui (798374) » 670522514: T65/J13/V

Liga 670522514 Información oficial sobre el partido 670522514 en Hattrick

10.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 13 / V.221 (5734)

Olimpique de Jugons Alineación oficial del equipo 'Olimpique de Jugons' en el partido 2 - 2 Castellon Nui Alineación oficial del equipo 'Castellon Nui' en el partido
0 - 1 Marc Claverol (34')
0 - 2 Adalbert Mombrú (37')
Toni Mirabent (53') 1 - 2
Toni Mirabent (58') 2 - 2
Olimpique de Jugons Alineación oficial del equipo 'Olimpique de Jugons' en el partido 2 - 2 Castellon Nui Alineación oficial del equipo 'Castellon Nui' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Olimpique de Jugons Alineación oficial del equipo 'Olimpique de Jugons' en el partido 2 - 0 Castellon Nui Alineación oficial del equipo 'Castellon Nui' en el partido
Tiene un resultado normal 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olimpique de Jugons

Goles Goles

  • 102 Minuto 53 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 53 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Toni Mirabent, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Olimpique a l'empat.
  • 139 Minuto 58 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Toni Mirabent van servir per superar a l'últim defensor, en Marc Claverol. Tot va acabar amb el 2 - 2 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Olimpique cantant "Toni Mirabent selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Olimpique per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan David Ginard va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Xevi Tuneu va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant Luis Noguera va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Olimpique Arnau Aicart quasi va assolir l'empat al minut 36 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 203 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Olimpique va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Joan Andreu Tortajada va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Luis Noguera va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 213 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El Olimpique va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Daniel Valls Jove la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61, Arnau Aicart arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Francesc Palet va estar a punt d'avançar els locals al minut 65 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Castellon Nui

Goles Goles

  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Adalbert Mombrú el va rematar Marc Claverol amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 140 Minuto 37 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Castellon el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Adalbert Mombrú va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Castellon van sortir al contraatac al minut 33, però Fernando Falas va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Castellon va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jorge Raúl Eyundiano, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fernando Falas de Castellon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.