Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ROMPE KAKAS (1459527) - Atlètic Catalunya F.C. (487178) » 670522477: T65/J3/V

Liga 670522477 Información oficial sobre el partido 670522477 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / V.221 (5734)

ROMPE KAKAS Alineación oficial del equipo 'ROMPE KAKAS' en el partido 2 - 0 Atlètic Catalunya F.C. Alineación oficial del equipo 'Atlètic Catalunya F.C.' en el partido
Bacem Tarnane (41') 1 - 0
Boris Loeffelholz (44') 2 - 0
ROMPE KAKAS Alineación oficial del equipo 'ROMPE KAKAS' en el partido 2 - 0 Atlètic Catalunya F.C. Alineación oficial del equipo 'Atlètic Catalunya F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ROMPE KAKAS Alineación oficial del equipo 'ROMPE KAKAS' en el partido 1 - 4 Atlètic Catalunya F.C. Alineación oficial del equipo 'Atlètic Catalunya F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ROMPE KAKAS

Goles Goles

  • 140 Minuto 41 (Gol de contra de falta): El porter de ROMPE va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Bacem Tarnane va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): ROMPE sabia com jugar al contraatac, i al minut 44, Boris Loeffelholz va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El jugador local Stewie Moseley per poc que no incrementa el marcador al minut 42. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Tuomas Ojanne va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de ROMPE la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Boris Loeffelholz, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Alessandro Gusai gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Tuomas Ojanne va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 290 Minuto 75 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Stein Karlsen era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 75. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.

Atlètic Catalunya F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Victor Parker que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Jonas Augestad de Catalunya, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 27, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, un refús desafortunat de Virgilio Giannatempo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Shayne De Bont no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Federico Alperi va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però 翟 (Zhai) 敬仁 (Jingren) va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Remus Andercău, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 40 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 262 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 43, en un 1 contra 1 amb el porter, però Virgilio Giannatempo va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Thomas Borret des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Remus Andercău va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Virgilio Giannatempo no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 253 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 65 en Victor Parker va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Virgilio Giannatempo va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jonas Augestad.