Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

albinegres de cor (1582074) - tarrossos (125327) » 670522442: T65/J9/V

Liga 670522442 Información oficial sobre el partido 670522442 en Hattrick

13.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 9 / V.220 (5733)

albinegres de cor Alineación oficial del equipo 'albinegres de cor' en el partido 2 - 2 tarrossos Alineación oficial del equipo 'tarrossos' en el partido
0 - 1 Erik Schmalzer (20')
Erik Frants (22') 1 - 1
1 - 2 Thomas Knapp (82')
Ola Mörnquist (84') 2 - 2
albinegres de cor Alineación oficial del equipo 'albinegres de cor' en el partido 2 - 2 tarrossos Alineación oficial del equipo 'tarrossos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
albinegres de cor Alineación oficial del equipo 'albinegres de cor' en el partido 3 - 0 tarrossos Alineación oficial del equipo 'tarrossos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

albinegres de cor

Goles Goles

  • 112 Minuto 22 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Erik Frants va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 22.
  • 112 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84 del partit, el jugador Ola Mörnquist de albinegro va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): albinegro per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 7, quan Justino Ardanatz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 59 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 59 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Norino Iracusta va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Lojze Žnidaršič va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ola Mörnquist va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ola Mörnquist de albinegro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

tarrossos

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del tarrossos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Erik Schmalzer va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): Thomas Knapp va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 2 per a tarrossos.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En Thomas Knapp va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Bazyli Seyfried ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): tarrossos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 72, però el xut de Thomas Knapp des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Bogdan-Lucian Oţescu de tarrossos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.