Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Milagrosa (119343) - Internazionale Ibiza (776168) » 670522431: T65/J6/V

Liga 670522431 Información oficial sobre el partido 670522431 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / V.220 (5733)

Atlético Milagrosa Alineación oficial del equipo 'Atlético Milagrosa' en el partido 0 - 0 Internazionale Ibiza Alineación oficial del equipo 'Internazionale Ibiza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Milagrosa Alineación oficial del equipo 'Atlético Milagrosa' en el partido 2 - 0 Internazionale Ibiza Alineación oficial del equipo 'Internazionale Ibiza' en el partido
Tiene mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Milagrosa

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 31 (Ocasión de penalti): Al minut 31, Milagrosa va disposar d'un penal a favor, però el xut de Zeineddine Hassani va ser aturat per Joaquín Orta.
  • 220 Minuto 82 (Ocasión de falta): Al minut 82, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 85 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 85 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Zeineddine Hassani va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Per Nordmo de Milagrosa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Per Nordmo de Milagrosa per doble groga al minut 87.

Internazionale Ibiza

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Internazionale va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pedro Marcel Cedillo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Máximo Foga va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Internazionale van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Gonzalo Ayechu va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Internazionale van sortir al contraatac al minut 86, però Gonzalo Ayechu va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Internazionale va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Máximo Foga va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Pedro Marcel Cedillo de Internazionale va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Máximo Foga de Internazionale es va guanyar la targeta groga merescudament.