Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ILLO GAMERS FC (1593254) - Atlético Milagrosa (119343) » 670522426: T65/J5/V

Liga 670522426 Información oficial sobre el partido 670522426 en Hattrick

13.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / V.220 (5733)

Arahal C.F. Alineación oficial del equipo 'Arahal C.F.' en el partido 3 - 2 Atlético Milagrosa Alineación oficial del equipo 'Atlético Milagrosa' en el partido
Carlos Garlaschi (31') 1 - 0
1 - 1 Óscar Montagut (35')
Leonid Abysov (65') 2 - 1
2 - 2 Eduardo Benito (72')
Leonid Abysov (75') 3 - 2
Arahal C.F. Alineación oficial del equipo 'Arahal C.F.' en el partido 3 - 2 Atlético Milagrosa Alineación oficial del equipo 'Atlético Milagrosa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Arahal C.F. Alineación oficial del equipo 'Arahal C.F.' en el partido 3 - 1 Atlético Milagrosa Alineación oficial del equipo 'Atlético Milagrosa' en el partido
Tiene un resultado normal 3.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arahal C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Arahal contenien la respiració mentre en Carlos Garlaschi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 121 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65 els aficionats van embogir quan en Leonid Abysov va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Arahal.
  • 122 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Leonid Abysov de Arahal aconseguir un gol al minut 75 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22, Silvester Pellworm arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Amadeu Sampaio! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Silvester Pellworm de Arahal va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Atlético Milagrosa

Goles Goles

  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): En Per Nordmo entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Milagrosa, un peu providencial d'en Óscar Montagut va situar el 1-1 al panell digital.
  • 162 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Eduardo Benito va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Milagrosa que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Óscar Montagut, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, un refús desafortunat de Terentiy Kalushin, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Óscar Montagut no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 50 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Eduardo Benito ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 262 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 86, en un 1 contra 1 amb el porter, però Terentiy Kalushin va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Berti Westheide des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sebastian Russ de Milagrosa va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.