Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Corrala F.C. (1337189) - Taurus Illuminatus (1584089) » 670521960: T65/J14/V

Liga 670521960 Información oficial sobre el partido 670521960 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / V.211 (5724)

Corrala F.C. Alineación oficial del equipo 'Corrala F.C.' en el partido 1 - 2 Taurus Illuminatus Alineación oficial del equipo 'Taurus Illuminatus' en el partido
0 - 1 Hans Irin (42')
Friso Talen (55') 1 - 1
1 - 2 Pedro Pombo (56')
Corrala F.C. Alineación oficial del equipo 'Corrala F.C.' en el partido 1 - 2 Taurus Illuminatus Alineación oficial del equipo 'Taurus Illuminatus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Corrala F.C. Alineación oficial del equipo 'Corrala F.C.' en el partido 1 - 3 Taurus Illuminatus Alineación oficial del equipo 'Taurus Illuminatus' en el partido
Tiene un resultado normal 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,0 % 0,5 % 90,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Corrala F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 55 (Gol evento especial extremo + rematador): En Filippo Mini va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Friso Talen la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 46 (Ocasión por la derecha): Després de 46 minuts, Adama Kouamé va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Friso Talen de Corrala va intentar batre la porteria rival al minut 53 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Friso Talen hauria d'haver estat gol al minut 74 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Taurus Illuminatus

Goles Goles

  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Hans Irin que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Taurus.
  • 173 Minuto 56 (Gol por la derecha): Al minut 56 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Pedro Pombo que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Hans Irin, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 12 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Es duien 40 minuts de partit jugats quan Hans Irin va estar a punt de posar per davant a Taurus amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alejandro Medina Almeida va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Oddmar Váðklett, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Oddmar Váðklett va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Després de 60 minuts, Ovidiu-Călin Gherghelaş va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Alejandro Medina Almeida va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Usmar Huchem de Taurus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.