Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pal i Gol (995905) - Mostadiecha C.F. (775983) » 670521959: T65/J14/V

Liga 670521959 Información oficial sobre el partido 670521959 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / V.211 (5724)

Pal i Gol Alineación oficial del equipo 'Pal i Gol' en el partido 7 - 1 Mostadiecha C.F. Alineación oficial del equipo 'Mostadiecha C.F.' en el partido
Juan Carlos 'Matador' Abreu (1') 1 - 0
Ayxan Kərimov (5') 2 - 0
Julio Cuesta (24') 3 - 0
Krzysztof Rydziński (31') 4 - 0
Juan Carlos 'Matador' Abreu (68') 5 - 0
Juan Carlos 'Matador' Abreu (69') 6 - 0
6 - 1 Torjus Aleksandersen (73')
Godert Verkerck (74') 7 - 1
Pal i Gol Alineación oficial del equipo 'Pal i Gol' en el partido 7 - 1 Mostadiecha C.F. Alineación oficial del equipo 'Mostadiecha C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pal i Gol Alineación oficial del equipo 'Pal i Gol' en el partido 5 - 0 Mostadiecha C.F. Alineación oficial del equipo 'Mostadiecha C.F.' en el partido
Tiene suerte 4.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pal i Gol

Goles Goles

  • 122 Minuto 1 (Gol por la izquierda): Pali prenia la batuta de l'encontre al minut 1, quan en Juan Carlos 'Matador' Abreu va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 130 Minuto 5 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Ayxan Kərimov va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 5 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Pali pel centre va donar un gran resultat: el gol de Julio Cuesta va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Krzysztof Rydziński es va introduir dins la defensa central al minut 31, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 106 Minuto 68 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Juan Carlos 'Matador' Abreu sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 68 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 5 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Juan Carlos 'Matador' Abreu, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 0 per a Pali.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Godert Verkerck de Pali va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 7 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52, Galdric 'Gal' Gabert gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Bogusław Gierczewski va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, Julio Cuesta gairebé va marcar per a Pali des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marcelo Uriarte.
  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Krzysztof Rydziński s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 92 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Galdric 'Gal' Gabert de Pali es va guanyar la targeta groga merescudament.

Mostadiecha C.F.

Goles Goles

  • 151 Minuto 73 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 73, el jugador visitant Torjus Aleksandersen va reduir fàcilment l'avantatge local a 6 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 91 (Ocasión de contra de falta): Mostadiecha va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Jakub Sobisz va anar a parar a les mans del porter.